Back to All Events

Tweetakt & Stranded FM: S.T. Cordell / XXX?

Het eigenwijze Utrechtse online radiostation Stranded FM is de gastheer voor deze avond, met S.T. Cordell én een artiest die we nog heel even geheim houden. Stranded FM geeft aandacht aan zowel nieuwe innovatieve artiesten als aan vergeten geluiden. Precies waar deze Tweetakt-avond om draait!

(Zet ook alvast de afterparty in EKKO in je agenda! Gratis entree met je polsbandje van deze concertavond. Meer details volgen.)


S.T. CORDELL (21:00 - 21:45)
De band S.T. Cordell bouwt niet zomaar een feestje: met analoge instrumenten staat de band in een cirkel midden in de zaal en het publiek danst eromheen. Hun sound bestaat uit repetitieve basgrooves, pompende beats, psychedelische vocalen, analoge samples en trippy synthesizers. Advies van deze Eindhovenaren: doe je gympies aan, dat beweegt fijner.

XXX? (22:30 - 23:30)
To be announced...

STRANDED FM DJ'S (Tussendoor en na afloop)
Als warm-up serveert Stranded FM Omit Iwik met haar dromerige krautrock- en ambientparels. Tussendoor gaat het stokje naar Stefan Starke voor de cool-down, die je verrast met zijn platen die uiteenlopen van Japanse funk tot Neue Deutsche Welle. Na de tweede act douchen we af met de house, disco en electronica-vibes van Ed Night & Jülden!


Tickets: € 7,00

Meer info en voorverkoop:
https://tweetakt.nl/nl/programma-2017/item-1071/

Later Event: April 26
K-Nacht + Dag