Back to All Events

DiCE no. 4: Miya Folick / Gordi / The Magic Gang / + 3 more

Woensdag 17 mei gaan we voor de vierde keer los met showcase-avond DiCE, waarbij zes veelbelovende popartiesten in Utrecht hun debuut maken. DiCE maakt voor deze editie een selectie uit de line-up van het Britse showcasefestival The Great Escape Festival, waar honderden veelbelovende bands op het programma staan. Op de line-up van DiCE no. 4 staan Gordi, Harrison Brome, The Magic Gang, Miya Folick, Rhys Lewis en Tom Prior.

Gordi ⋙ rijke, melancholische folkpop
Harrison Brome ⋙ verleidelijke elektronische pop en soul
The Magic Gang ⋙ catchy popsongs
Miya Folick ⋙ folky, grungy indierock
Rhys Lewis ⋙ rijke soul met raspende vocalen
Tom Prior ⋙ verslavende beats met verhalende songwriting

In de foyer worden plaatjes gedraaid door Stranded FM

TivoliVredenburg ⋙ Pandora & foyer
Tickets ⋙ €15
Meer info ⋙ http://tiv.re/17mei-DiCE4
Inluisteren ⋙ http://tiv.re/DICE-Spotify

DiCE is een terugkerende avond (georganiseerd door TivoliVredenburg, EKKO en Friendly Fire) rondom internationale showcasefestivals zoals The Great Escape en Reeperbahn Festival – het moment waarop veel nieuwe bands naar Europa reizen. Op eerdere edities van DiCE stonden o.a. EKKAH, Isaac Gracie, Lewis Del Mar, Yumi Zouma en Spring King op het programma. Ook was DiCE een van de hosts tijdens Le Mini Who? waarbij o.a. Sleepers' Reign en MICH in café Stathe speelden.